SSO Login Broken

  • 27 September 2022
  • 5 replies
  • 356 views

Userlevel 1

FAO Miro Support!

SSO login is broken for me and my colleagues - I just get the loading animation for ever, with 2 console errors.

I’m posting this here because I need to be logged in to raise a support request :( We have a paid account (I work for sparx.co.uk).

Is SSO login working for other users? Seems to affect everyone at Sparx. It’s been like this for weeks now.

Console errors:

(index):70 Error: This method is not supported with core-js. Try https://github.com/es-shims.
at e.exports (cmn~applica.core~auth.57887023dcad87d0.js:2:21227)
at 33198 (cmn~applica.core~auth.57887023dcad87d0.js:2:19159)
at c ((index):68:323)
at 381242 (cmn~applica.core~auth.57887023dcad87d0.js:2:37388)
at c ((index):68:323)
at 635435 (cmn~applica.core~auth.57887023dcad87d0.js:2:28431)
at c ((index):68:323)
at 287262 (cmn~applica.core.9a5c6ed5d4829e9e.js:2:407098)
at c ((index):68:323)
at 616889 (cmn~applica.core.9a5c6ed5d4829e9e.js:2:256647)

Uncaught TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'startAppLoadingStep')
at Module.As (cmn~applica.core.9a5c6ed5d4829e9e.js:2:297708)
at (index):70:51485
at (index):70:135193
at Object.E [as dispatch] ((index):70:25306)
at e (<anonymous>:2494:20)
at (index):70:129531
at (index):70:130387
at dispatch ((index):70:29086)
at cmn~root.store.123bf5c63cad04fb.js:1:21717
at (index):70:129516

I’m using Google for SSO, latest version of Chrome running on MacOS 12.5.1 / M1 Pro


5 replies

I have the same issue with the same setup. 

Userlevel 1

Turns out my issue was due to this Chrome extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/testing-playground/hejbmebodbijjdhflfknehhcgaklhano?hl=en

 

Disabling it means I can login again 😀

Turns out my issue was due to this Chrome extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/testing-playground/hejbmebodbijjdhflfknehhcgaklhano?hl=en

 

Disabling it means I can login again 😀

Same issue and the solution worked, thanks 🙏

Turns out my issue was due to this Chrome extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/testing-playground/hejbmebodbijjdhflfknehhcgaklhano?hl=en

 

Disabling it means I can login again 😀

That solved the problem for me too 😄

Turns out my issue was due to this Chrome extension: https://chrome.google.com/webstore/detail/testing-playground/hejbmebodbijjdhflfknehhcgaklhano?hl=en

 

Disabling it means I can login again 😀

I created an account just to say thank you!!

Reply