Szanowni Państwo,
zwracam się z uprzejmą prośbą o ręczne rozpatrzenie mojego wniosku o dostęp do Miro Education Plan.
Jestem nauczycielem w Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 5 w Piotrkowie Trybunalskim. Posiadam służbowy adres e-mail w domenie szkolnej, jednak z przyczyn technicznych nie ma on możliwości komunikacji poza wewnętrznym systemem szkoły. Wiadomości z zewnątrz nie dochodzą, a korespondencja wysyłana na zewnątrz również nie jest dostarczana.
Zwracałam się do administratora szkolnej sieci z prośbą o utworzenie nowego adresu umożliwiającego kontakt zewnętrzny, jednak obecnie nie ma takiej możliwości organizacyjnej.
Bardzo zależy mi na dostępie do wersji edukacyjnej Miro, ponieważ wykorzystuję to narzędzie w pracy dydaktycznej z uczniami i planuję prowadzić zajęcia w oparciu o interaktywne tablice online.
Uprzejmie proszę o przydzielenie mi dostępu w wersji edukacyjnej na podstawie linku do strony mojej szkoły z wymienioną kadrą nauczycielską: https://zsp5.piotrkow.pl/szkola-t72/kadra-t73 . Jeśli potrzeba prześlę też zdjęcie legitymacji służbowej.
Z góry dziękuję za pomoc i życzliwość.
Z poważaniem
Anita Wojciechowska
Nauczyciel
Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 5 w Piotrkowie Trybunalskim