Skip to main content
Question

Prośba o ręczne przyznanie dostępu do Miro Education Plan

• February 11, 2026
  • 1 reply
  • 4 views

Forum|alt.badge.img

Szanowni Państwo,

zwracam się z uprzejmą prośbą o ręczne rozpatrzenie mojego wniosku o dostęp do Miro Education Plan.

Jestem nauczycielem w Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 5 w Piotrkowie Trybunalskim. Posiadam służbowy adres e-mail w domenie szkolnej, jednak z przyczyn technicznych nie ma on możliwości komunikacji poza wewnętrznym systemem szkoły. Wiadomości z zewnątrz nie dochodzą, a korespondencja wysyłana na zewnątrz również nie jest dostarczana.

Zwracałam się do administratora szkolnej sieci z prośbą o utworzenie nowego adresu umożliwiającego kontakt zewnętrzny, jednak obecnie nie ma takiej możliwości organizacyjnej.

Bardzo zależy mi na dostępie do wersji edukacyjnej Miro, ponieważ wykorzystuję to narzędzie w pracy dydaktycznej z uczniami i planuję prowadzić zajęcia w oparciu o interaktywne tablice online. 

Uprzejmie proszę o przydzielenie mi dostępu w wersji edukacyjnej na podstawie linku do strony mojej szkoły z wymienioną kadrą nauczycielską: https://zsp5.piotrkow.pl/szkola-t72/kadra-t73 . Jeśli potrzeba prześlę też zdjęcie legitymacji służbowej.

Z góry dziękuję za pomoc i życzliwość.

Z poważaniem
Anita Wojciechowska
Nauczyciel
Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 5 w Piotrkowie Trybunalskim

1 reply

Eca
Mironeer
Forum|alt.badge.img+2
  • Mironeer
  • February 11, 2026

HI ​@anita27111 thanks for reaching out! I have your case converted to a support ticket. You should receive a response shortly.