don't miss

[KNOWN BUG] wireframe icons quality: low pixels?

  • 14 June 2022
  • 9 replies
  • 114 views

recently the icons in the wireframe library are quite pixelated, with fuzzy edges, screenshot attached, does anyone else experience this and how can I improve it? 

 

 

Apollonia 4 months ago

Hey guys! I’m afraid there’s currently a bug on our end that causes this behavior on Windows-based devices. The good news is that the team is aware of the issue and is looking for a fix.

We’ll keep you updated on this within this thread so please stay tuned. :)

View original

9 replies

Userlevel 4
Badge +1

Hi @Diana Schneider!
Thanks for reporting the issue. Can you tell me what OS and which Miro client (desktop app/Chrome/Safari/etc.) this issue appears on? 

Hi! I have the same problem. Win 11 and desktop app.

Userlevel 7
Badge +6

I’m getting the same behavior @Apollonia with my Windows 10 laptop running Google Chrome (latest build):

Kiron

Userlevel 4
Badge +1

Hey guys! I’m afraid there’s currently a bug on our end that causes this behavior on Windows-based devices. The good news is that the team is aware of the issue and is looking for a fix.

We’ll keep you updated on this within this thread so please stay tuned. :)

Userlevel 4
Badge +1

Hi everyone! Could you please share your device specs:

  • Device model (eg. company, model number)
  • OS information (eg. Windows 10, 11)
  • The resolution of the screen

This information will help our developers reproduce and investigate the issue. 

My report above was about the Wireframe library.

  1. Do you observe the text crispness decrease in both the desktop app and browser?
    - Yes, in both
  2. What's your monitor resolution?
    - It is the same with all possible resolutions:
    3840*2160
    1260*1440
    1920*1280
  3. Your OS?
    - Win 10
  4. Do you use one monitor or several screens setup?
    - It is the same with all possible settings - with and without external monitors
  5. Do you use the Browser scale/Zoom?
    - Yes, but I mostly use Miro app
  6. Does it help to reset it to 100%?
    - No, it does not help
  7. Does it help to reload the page?
    - No, it does not help
Userlevel 4
Badge +1

Thanks for your reply, @Vit ! We’ve forwarded it to our developers to aid in their investigation.

I found out that it is just me in our team who is having this issue. Exactly the same objects look fine for other users.

I am also experiencing the same problem with the wireframe icons. It just started for me today. 

  • Device model 
    • Mac Book PRo 14 in 2021
  • OS information
    • Mac 12.6
  • Browser
    • Seen on both Chrome Version 105.0.5195.125  and Safari Version 15.6.1

Reply