カンバンフレームワークを使っている際、各カードを展開し概要を記載していましたが、2,3日まえからデスクトップアプリやwebでカードの展開ができなくなりました。
アプリのデータ消去や、ログアウト、webのキャッシュ消去、ブラウザの変更などを行ってもできないのですが、どうすれば概要の入力ができるようになりますか?
カンバンフレームワークを使っている際、各カードを展開し概要を記載していましたが、2,3日まえからデスクトップアプリやwebでカードの展開ができなくなりました。
アプリのデータ消去や、ログアウト、webのキャッシュ消去、ブラウザの変更などを行ってもできないのですが、どうすれば概要の入力ができるようになりますか?
Best answer by Eca
Hi everyone,
The team is aware of this issue and is currently investigating it. I will update the thread once I hear from them. In the meantime, I have tagged it as a known bug. Thank you for your patience!
Enter your E-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.