Adobe XD "source" button is not working

  • 11 June 2021
  • 6 replies
  • 42 views

Userlevel 1
Badge +1

I have the XD integration working on my Miro board

I can see the artboards and import them too (low res though)

When I click the refresh button it refresh with the latest view.

PROBLEM: When I click on the source button I expect the browser to open the XD shared link
 

 

Instead I receive the following error in the next browser tab (for all the Artboards:)

This cdn-sharing.adobecc.com page can’t be found

No webpage was found for the web address: https://cdn-…...

 

Any way to solve this?

 


6 replies

Hi @Claudio Schapsis,

I’m afraid, we need to thoroughly investigate this case. I’ve converted this post into a support ticket, - the team will get back to you via email. 

Badge

I am experiencing the same problem.

Userlevel 7
Badge +16

@Claudio Schapsis - Was your issue resolved? Are you able to share what the Miro support team told you/the steps that were taken to resolve the issue?

Userlevel 1
Badge +1

@Robert Johnson  No. Not only I’ve never heard back regarding this issue but I found even more critical problems with the XD integration that I’ll report in a separate post.

Last time I received a notification was July 1st “We've escalated the problem to the Tech team and will get back to you as soon as we have any news. Please bear with us!”

I believe you can see the screen capture of the problem I posted there https://help.miro.com/hc/en-us/requests/310995

...:rolling_eyes:

Userlevel 7
Badge +16

@Claudio Schapsis - Thanks for the update. I cannot see that support ticket as it is linked to your account only. Maybe it’s worth a quick, “Any update on this?” by clicking on that link and using the “Add to conversation” button at the bottom of the ticket.

Userlevel 1
Badge +1

@Robert Johnson As I mentioned above I’ve just posted the second problem (critical one) with XD and the refresh artboards.

Check it out here (I even left a video there showing the problem): https://community.miro.com/developer-platform-and-apis-57/adobe-xd-refresh-artboard-button-incorrect-behavior-5418 

Reply